Tarieven

Alle peuterspeelzalen in Nijkerk vallen onder de Wet Kinderopvang. De peuterspeelzalen moeten voldoen aan de eisen van de kinderopvang, zodat ouders die recht hebben op kinderopvangtoeslag dit kunnen aanvragen. Er is een verschil in tarief voor ouders die wel recht hebben op kinderopvangtoeslag en ouders die daar geen recht op hebben. Bij de Belastingdienst kunt u navragen of u recht heeft op kinderopvangtoeslag.

Gebruik de rekentool om uw ouderbijdrage te berekenen. Aan deze berekeningen kunt u geen rechten ontlenen.

Kinderopvangtoeslag aanvragen

Ouders/verzorgers die recht hebben op kinderopvangtoeslag kunnen dat aanvragen bij de Belastingdienst. De Belastingdienst heeft tijd nodig om uw aanvraag te verwerken en daarom raden wij u aan de toeslag tijdig aan te vragen. Dit kunt u doen via www.toeslagen.nl. U heeft hiervoor de volgende informatie nodig:

Het LRK nummer van de locatie:

Hoeksteen: 141227199
Rehoboth: 443749280
Ichthus: 147250742
Maranatha: 186774369
Horizon: 216381034

Aantal uren per maand:

Een ochtenddagdeel is omgerekend 13,33 uur per maand.

Uurtarief:

Het tarief is (per 1 januari 2024) € 10,25 per uur.

Wijzigingen doorgeven

Denkt u eraan om wijzigingen tijdig door te geven aan de Belastingdienst? Bijvoorbeeld als uw kind vaker of minder vaak de peuterspeelzaal gaat bezoeken. Of als uw kind van de peuterspeelzaal afgaat. Ook als uw kind van locatie wisselt, moet dit doorgegeven worden aan de Belastingdienst.

Mocht u hulp nodig hebben bij het aanvragen, neem dan contact op met de administratie. Wij helpen u graag.