Lees hier onze corona maatregelen

Tarieven

SINDS 1 JANUARI 2014 ONDER DE WET KINDEROPVANG
 • Verschillende tarieven

  Alle peuterspeelzalen in Nijkerk vallen sinds 1 januari 2014 onder de Wet Kinderopvang. De peuterspeelzalen moeten voldoen aan de eisen van de kinderopvang, zodat ouders die recht hebben op kinderopvangtoeslag dit kunnen aanvragen. Er is een verschil in tarief voor ouders die wel recht hebben op kinderopvangtoeslag en ouders die daar geen recht op hebben.

  • Tarieven

   Hier kunt u lezen wat de tarieven voor 2021 zijn:
   Tarieven reguliere plaatsing
   Tarieven VVE-plaatsing
   – Het eenmalige inschrijfgeld bedraagt
   €15,00.

  • Geen recht op kinderopvangtoeslag

   Als u geen recht heeft op kinderopvangtoeslag, krijgt u te maken met een inkomensafhankelijke ouderbijdrage. In deze tabel ziet u de ouderbijdrage vermeld staan behorend bij een bepaald (gezamenlijk) inkomen. Verder hebben wij berekend wat u per maand voor één of twee ochtenden gaat betalen. Aan deze berekeningen kunnen geen rechten ontleend worden.

  • Wel recht op kinderopvangtoeslag

   Als u wel recht heeft op kinderopvangtoeslag, kunt u dit aanvragen bij de belastingdienst. In deze tabel kunt u het percentage van de kinderopvangtoeslag, behorend bij een bepaald (gezamenlijk) inkomen. Aan deze berekeningen kunnen geen rechten ontleend worden. Op www.toeslagen.nl kunt u zelf een proefberekening maken. Mocht u hulp nodig hebben bij het aanvragen van kinderopvangtoeslag dan kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

 • Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen?

 • KLIK HIER