Aanmelden

Bent u geïnteresseerd in een van onze peuterspeelzalen? Dan kunt u daar in overleg met de leidsters gerust eens een kijkje gaan nemen. De leidster vertelt u met alle plezier iets over de gang van zaken op de peuterspeelzaal en kunt u een beeld krijgen van de plaats waar u uw peuter eventueel wilt brengen. U kunt een afspraak maken met de leidsters door te bellen naar de desbetreffende locatie. Peuters worden toegelaten in de leeftijd van 2 jaar en 3 maanden tot 4 jaar. Het dagdeel waarop uw kind mag komen, wordt in overleg vastgesteld. Het is ook mogelijk dat uw kind meerdere dagdelen per week de peuterspeelzaal bezoekt. U kunt uw kind aanmelden door het inschrijfformulier in te vullen.

Algemene voorwaarden

Als u uw kind bij ons op de peuterspeelzaal brengt zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze kunt u hier downloaden.

Plaatsingsprocedure

Na ontvangst van het inschrijfformulier wordt er gekeken naar de mogelijkheden voor de plaatsing van uw kind. U ontvangt een bevestiging per mail als de aanmelding verwerkt is. Mocht het door u gewenste dagdeel niet beschikbaar zijn, dan kijken we met u wat er wel mogelijk is.

Twee maanden voor de start van de plaatsing krijgt u de plaatsingsovereenkomst, de doorlopende SEPA-machtiging, een informatieboekje en een welkomstkaartje toegestuurd.

Kinderen worden geplaatst per eerste van de maand. Voor die tijd is het mogelijk om een wenmoment in te plannen, waarbij u samen met uw kind de peuterspeelzaal bezoekt en kennismaakt. Om deze afspraak te maken kunt u contact opnemen met de desbetreffende locatie.